Voor beginnende onderzoekers: Dynamics of Youth meets Child Health-event

tot
Children exploring nature

Ben je een postdoc of UD en doe je onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen of jongeren, of ben je bijna klaar met je promotie op dit onderwerp? Kom naar de gezamenlijke bijeenkomst van Child Health (UMC Utrecht) en Dynamics of Youth (Universiteit Utrecht).

Alhoewel Dynamics of Youth en Child Health al langer samenwerken, weten beginnende onderzoekers op het gebied van kindontwikkeling niet altijd van elkaars bestaan, ondanks de gedeelde interesses, methodologieën en wetenschappelijke uitdagingen.

Tijdens deze  bijeenkomst kun je je professionele netwerk uitbreiden. Wie weet vind je net die ene persoon die een nieuw (deel van je) project kan starten, een probleem kan oplossen, of gewoon een fris perspectief kan bieden op je onderzoeksvraag.

Voor wie?

Postdocs, assistant-professoren en 3e/4e jaars PhD-kandidaten

Moet ik me voorbereiden?

Niet echt. We zullen je vragen om een korte introductie te geven over jezelf en je onderzoek. Het zou handig zijn als je alvast nadenkt over de volgende vragen:

1. Voor welk deel van je werk kom jij om 's ochtends uit bed?
  2. Op welke overwonnen onderzoeksuitdaging ben je het meest trots?
  3. Breng een object of foto mee van iets dat je onderzoek kenmerkt en vertel ons waarom je het hebt meegenomen.

De voertaal van deze bijeenkomst is Engels. De hele setting zal informeel zijn, dus je hoeft geen PowerPoint of posterpresentatie te maken. Kom gewoon langs, ontmoet nieuwe mensen en heb plezier.

Neem je collega mee

Voel je vrij om dit bericht door te sturen naar andere collega's die mogelijk geïnteresseerd zijn. We hopen je te zien!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd