Van tot

Versterk-je-onderwijsweek online - zomer 2020

Na twee succesvolle edities wordt ook deze zomer weer een Versterk-je-onderwijs-week georganiseerd. Heb je ook behoefte aan inspiratie en tijd om je onderwijs te versterken? Zet dan de week van 29 juni tot en met 3 juli alvast in je agenda. Door de Corona-maatregelen wordt deze online aangeboden en is in overleg met de faculteiten qua programma gekozen voor een ‘light’-versie met 2 à 3 activiteiten per dag.

Programma

Partners van het CAT, waaronder Educate-it, Onderwijsadvies & Training, het Teaching & Learning Lab en de docentencommunity TAUU bieden een interessant programma aan, waarin jij je kan laten inspireren of kunt werken aan verdieping en versterking van je eigen onderwijs. Werk heel concreet aan je onderwijs of kom voor good practices! De volgende onderwerpen staan in ieder geval op het programma:

• Duurzaamheid in het onderwijs
  • Good practices van periode 3 en 4
  • Voorbereidingsactiviteiten voor periode 1 2020-2021

Het programma is interessant voor alle UU-docenten, ook voor degenen die al eerder hebben deelgenomen aan de Versterk-je-onderwijs-week. Docenten die hebben geparticipeerd in de wintereditie waren enthousiast: “Even though I've attended a similar workshop before, it was very nice. The time-span was adequate (in 2 hours you can actually achieve something), the workshop leaders were motivated and really tried to make us think about integrating these ideas into our own teaching.“

Blijf op de hoogte

Alle docenten van de Universiteit Utrecht zijn welkom en deelname is gratis! Wil je op de hoogte blijven wanneer het programma bekend is en je je kan inschrijven? Laat het ons via dit formulier weten!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd