Verplaatst: Stekken voor het regenwoud

tot
Plant stekken

Stekjes maken van bijzondere planten

Zet jij ook graag je hele huis vol groene vrienden? Op zondag 26 juni vertelt bioloog Jonno van Vulpen je alles over het vermeerderen van exotische planten en ga je zelf aan de slag met een tropische vanilleorchidee uit de collectie van de Botanische Tuinen. Ook krijg je een rondleiding in de tuin.

Let op! Het evenement is verplaatst van zondag 26 juni naar zaterdag 24 september.

Stichting Trésor

Deze middag wordt georganiseerd door en voor Stichting Trésor, een stichting die nauw verbonden is aan Universiteit Utrecht. Trésor zet zich in voor de bescherming van 2500 hectare kwetsbaar regenwoud in Frans-Guyana, steunt onderzoek in het gebied en onderwijst een zo groot mogelijk publiek over het belang van natuurbescherming. Door mee te doen aan deze masterclass ondersteun je natuurbescherming, onderzoek en onderwijs in dit prachtige natuurreservaat.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
€ 50, waarvan € 40 voor Stichting Trésor

Meld je aan via deze link.