12 november 2019 van 15:00 tot 20:00

Van BKO naar SKO - SKO Portfoliotraject

Hoe werk ik toe naar een Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO)? Wat zijn de criteria? Ben ik al “senior” en hoe weet ik dat?

Voor docenten die inzicht willen krijgen in de criteria voor het behalen van een SKO en die willen reflecteren op hun huidige positie hebben we het volgende aanbod:

  • Een oriënterende startbijeenkomst van een middag
  • Een portfoliotraject van vier lange middagen
  • Een schrijfretraite van twee dagen met hotelovernachting.

ALGEMENE INFORMATIE

  • Doelgroep van alle trajecten: docenten van de Universiteit Utrecht.
  • Voertaal: de voertaal (Nederlands of Engels) is nog niet bepaald. Op het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur aangeven.
  • Het heeft de voorkeur dat deelnemers eerst de startbijeenkomst bijwonen.

SKO PORTFOLIOTRAJECT

Elke bijeenkomst begint met (peer) feedback op elkaars teksten voor het SKO-portfolio. Naar aanleiding van de teksten en de criteria bespreken we inspirerende onderwerpen waarmee u inhoudelijke verdieping van uw portfolio kunt bereiken. Aan het eind van het traject heeft u een (bijna) afgerond SKO-portfolio dat u kunt gebruiken voor de SKO-aanvraag.

Doelgroep

Het portfoliotraject is bestemd voor degenen die voldoende ervaring hebben op SKO-niveau en die vooral graag een steun in de rug willen bij het schrijven van het portfolio. Om het portfolio af te ronden raden we u sterk aan om ook deel te nemen aan de schrijfretraite.

Verwachte tijdbesteding

Het traject bestaat uit vier bijeenkomsten van een halve dag. Reken op ongeveer 20 uur voor de bijeenkomsten, plus zoveel tijd als u zelf nodig hebt om na te denken en de conceptteksten voor het portfolio te schrijven.

Begindatum en -tijd
12 november 2019 15:00
Einddatum en -tijd
12 november 2019 20:00
Meer informatie
Van BKO naar SKO