18 september 2019 van 16:00 tot 17:30

Vaarwel Skyscraper

Maandenlang hebben we kunnen genieten van de plastic walvis in de Singel bij TivoliVredenburg. Aan alles komt helaas een eind: over een paar weken reist Skyscraper door naar zijn volgende bestemming in Azië.

Dit moment willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie op 18 september een ‘Vaarwel Skyscraper’ event in TivoliVredenburg. 

Programma

Na de opening zal de bekende astronaut André Kuipers een inspirerende lezing geven over duurzaamheid en de toekomst van onze planeet. Daarnaast zullen we de impact van Skyscraper feestelijk met elkaar delen. 

Skyscraper was de afgelopen driekwart jaar symbool van kennisdeling en ontwikkeling rond schoon water, circulariteit en toekomstbestendige steden. Skyscraper zorgde vooral voor verbinding: met de stad, haar burgers en met het betrokken partnernetwerk van overheid, kennisinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. De transitie naar een duurzame samenleving staat ook bij hen hoog op de agenda. We kijken tijdens deze bijeenkomst daarom ook gezamenlijk vooruit.

Om 16:00 start het programme en kort erna is de lezing van André Kuipers. De bekende Utrechtse dichter Ingmar Heytze en Hanneke van Eijken, dichter en tevens universitair docent, zullen een speciaal gedicht ter ere van de Skyscraper ten gehore brengen. 

Begindatum en -tijd
18 september 2019 16:00
Einddatum en -tijd
18 september 2019 17:30
Entree
Gratis toegankelijk