21 april 2018 van 09:30 tot 18:00

Utrechtse Dag van de Filosofie 2018

© iStockphoto.com/estelle75

Het Departement Filosofie en Religiewetenschappen van de Universiteit Utrecht presenteert met trots haar eerste Utrechtse Dag van de Filosofie. Op 21 april 2018 bieden wij een gevarieerd programma met debatten, een filosofische stadswandeling, lezingen en interviews.

We gaan het hebben over alternatieve feiten, klimaatverandering, Nederlandse rap, dierethiek, filosofie in de stad Utrecht, en nog veel meer. Naast hoofdsprekers Dorothea Gädeke (Goethe Universität, Frankfurt am Main) en Annemarie Kalis komen tal van filosofen van binnen en buiten de UU aan het woord. En we sluiten af met schrijver en theatermaker Johan Fretz!

Hou de speciale website in de gaten voor meer nieuws en informatie over kaartverkoop en het programma. Deel het evenement via Facebook.

Begindatum en -tijd
21 april 2018 09:30