13 november 2017 van 18:30 tot 22:30

Utrechtlezing 'Gedoemd tot stress' met o.a. psychiater dr. mr. Christiaan Vinkers

We rennen van hot naar her om een zo gelukkig mogelijk leven voor onszelf te creëren. Maar ondertussen lijken we steeds meer last te krijgen van stress. Hoort dat er simpelweg bij? Of is het tijd om collectief op de rem te trappen?

Tijd voor een ontspannen avond over stress.

Dr. mr. Christiaan Vinkers

Speciaal voor alumni van de Universiteit Utrecht spreekt psychiater dr. mr. Christiaan Vinkers in de Tolhuistuin in Amsterdam over zijn onderzoek naar de neurologische achtergrond van stress. Hij zal op deze avond de fenomenen stress en burn-out in historisch perspectief plaatsen. Zijn we inderdaad meer en vaker gestrest dan vroeger? En hoe erg is het dat we stress ervaren?

Arbeidsmarktexpert Jan Denys (Randstad) en journaliste en schrijfster Bregje Hofstede (De Correspondent) zullen een reactie geven op zijn lezing en ook hun eigen visie en ervaring delen.

Verder lezen over stress

Begindatum en -tijd
13 november 2017 18:30
Einddatum en -tijd