Van 4 oktober 2019 19:00 tot 5 oktober 2019 02:00

Uitverkocht: Met YOUNG naar Betweter Festival

Zin in een bijzonder avondje uit? Ga dan samen met YOUNG als een VIP naar het Betweter Festival op vrijdag 4 oktober. Voor de jonge alumni van de Universiteit Utrecht wordt er een speciale voorontvangst geregeld. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Betweter Festival 2019: Verandering

Dit jaar neemt het Betweter Festival het concept veranderingen onder de loep. Welke vastgeroeste denkpatronen kunnen we beter achter ons laten? Wat moet er voor ze in de plaats komen? En hoe kom het eigenlijk dat we zo graag vasthouden aan het bekende? Tijdens het Betweter Festival 2019 onderzoeken we met wetenschappers en artiesten hoe het anders kan. We poetsen oude theorieën op van obscure wetenschappers en geven het woord aan tegendraadse denkers, schrijvers en artiesten. Over idealisme, verbeelding en vooruitgang. Maar ook over hokjesdenken, heimwee en vooroordelen. Out of the box en geestverruimend. Zodat jij de toekomst met frisse zin tegemoet kan treden.

bet·we·ter (de; m,v; meervoud: betweters), 1. iemand die alles beter wil weten; wijsneus

• Datum: vrijdag 4 oktober 2018
  • Tijd: 19:00 - 02:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur, 19:30 uur voorontvangst)
  • Locatie: TivoliVredenburg
  • Prijs: €9,50 voor alumni (inclusief een drankje en toegang tot het festival)
  • Aanmelden? Houd onze website in de gaten.
  • Meer informatie over het programma? Ga naar de website van Betweter Festival!
Begindatum en -tijd
4 oktober 2019 19:00