24 oktober 2019 van 18:15 tot 21:30

Uitverkocht - Een alumnidiner in het donker met dr. Ilja Croijmans

Over smaak valt niet te twisten, maar wel een hoop te bespreken. Dat gaan we doen op 24 oktober in Amsterdam, met een lezing van dr. Ilja Croijmans en een diner in het donker bij Ctaste.

Ilja Croijmans heeft in zijn onderzoek gekeken naar hoe taal, geur en smaak samenhangen. Voorafgaand aan het bijzondere diner in het donker - waar je zal moeten vertrouwen op geur en smaak als voornaamste zintuigen - zal hij uitleggen wat we (niet) weten van ons meest onderschatte zintuig: de neus. Tijdens zijn presentatie legt hij uit waarom geuren zulke sterke herinneringen op kunnen roepen, waarom het lastig is om te praten over geuren en smaken, en of je dat kunt leren. Ook zal hij uitleggen hoe al onze zintuigen samenwerken om tot smaakervaringen te komen, nuttige informatie voor het diner in het donker dat na de lezing volgt!

Na de lezing schuiven we samen met dr. Ilja Croijmans aan bij Ctaste, voor een diner in het donker.

18.15-19.15 uur Lezing van dr. Ilja Croijmans bij Cinetol
19.30-21.30 uur Diner bij Ctaste

Begindatum en -tijd
24 oktober 2019 18:15
Einddatum en -tijd
24 oktober 2019 21:30
€ 30 voor Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds, € 33,50 voor anderen.