18 oktober 2018 van 18:30 tot 21:30

UITVERKOCHT - 47ste themadiner Alumninetwerk Den Haag - Cathelijne Broers

Alumnus van het Jaar Cathelijne Broers

Op donderdag 18 oktober organiseert het bestuur van het Alumni regionetwerk Den Haag alweer het 47e themadiner, met als thema cultureel ondernemerschap. 

Passie & de kunst van het Doen
Cultureel ondernemerschap ligt aan de basis van De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam. Twee organisaties in het centrum van Amsterdam met ieder een eigen spraakmakende programmering: tentoonstellingen die samen jaarlijks een half miljoen bezoekers trekken. Voor de exploitatie van De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam is er één productiehuis. Expertise en commerciële strategie worden gecombineerd. Met innovatieve businessmodellen, marketing en bijzondere partner- en sponsorships worden de tentoonstellingen en het reilen en zeilen van twee historische gebouwen gefinancierd.

Spreker
Alumna Cathelijne Broers studeerde in 1994 in Utrecht af als kunsthistorica en bekleedde daarna verschillende functies in het culturele veld in Nederland en in het buitenland. In 2001 rondde zij haar bachelor bedrijfskunde af. Sinds 2012 is zij directeur van De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam, daarvoor al 10 jaar als adjunct- directeur. Vanaf het allereerste begin was zij betrokken bij de ontwikkeling van de Hermitage Amsterdam, dat in 2009 opende. 

Vanwege haar indrukwekkende carrière, haar bevlogenheid en kennis is Cathelijne Broers Alumnus van het Jaar 2017 van de Universiteit Utrecht. Lees hier meer over deze benoeming.  

Driegangendiner 
Voor dit themadiner is de gehele Brasserie Berlage beschikbaar. Na de ontvangst in de serre, wordt er een driegangendiner geserveerd. Allergieën en dieetwensen kunnen worden gedeeld via alumni@uu.nl

 

Cathelijne Broers - Alumnus van het Jaar
Begindatum en -tijd
18 oktober 2018 18:30
Einddatum en -tijd
18 oktober 2018 21:30
Entree
€ 37,50 voor Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds, € 39,50 voor alle anderen.