tot

In gesprek met burgemeester Jan van Zanen

UITGESTELD: Hoe veilig is Utrecht?

Utrechtse burgemeester Jan van Zanen
Utrechtse burgemeester Jan van Zanen. Foto: flickr

Helaas hebben wij in verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus moeten besluiten om dit evenement in zijn huidige vorm niet door te laten gaan. Er wordt op het moment gekeken of het mogelijk is dit evenement in digitale vorm te laten doorgaan, dan wel te verzetten naar een latere datum.

Hoe veilig is Utrecht? En hoe ging de burgemeester om met de tramaanslag in Utrecht van maart vorig jaar? Ga in gesprek met de Utrechtse burgemeester op 8 april, tijdens de tweede editie van het voorjaarsevent van Security in Open Societies (SOS), dit keer met de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen.

Tijdens dit event staat het thema “Veiligheid in de stad Utrecht” centraal. Onder leiding van Mirko Noordergraaf zal burgemeester van Zanen vragen uit de zaal beantwoorden en meer vertellen over veiligheidskwesties waar hij - in zijn dagelijkse werkzaamheden als burgemeester - mee te maken krijgt.

Uitsnede uit poster SOS College Tour

Aansluitend is er een paneldiscussie onder leiding van Scott Douglas, met onderzoekers uit verschillende disciplines. Afsluitend is er een borrel. Het SOS voorjaarsevent zal plaatsvinden in de Social Impact Factory, vlak bij Utrecht Centraal. 

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Social Impact Factory
Entree
Gratis
Aanmelden

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via deze link of stuur een mail naar soshub@uu.nl. Hier vindt u ook de mogelijkheid om een vraag in te sturen voor burgemeester Van Zanen