11 september 2019 van 21:00 tot 23:30

U Jazz WessieSessie: Moofpac

Parnassos WessieSessie Moofpac

U Jazz en Parnassos Cultuurcentrum organiseren samen de WessieSessie, een jamsessie met miniconcert in de bar van Parnassos.

De laatste Wessiesessie in Parnassos wordt geopend door MOOFPAC. Deze band speelt vette, lekkere funkish muziek ala speedometersbreakestracookinonthreeburnersliquidsoulsnatchersdiazporamonophonics, m.a.w witte hoekige funk. Met Erik op de gitaar, Ward op de bas, Robbo op de drums, Leo op de saxofoon, Ruud op de trombone en Hans op de toetsen. 
Zie ook https://www.facebook.com/Moofpac-370917190148775/ 

Na de opening is het podium vrij voor elke muzikant die wil mee jammen.  Neem je instrument mee en doe of je thuis bent! Toegang en deelname zijn gratis.

De U Jazz WessieSessie is voor beginnende bands of combinaties, voor het uitproberen van repertoire, het opdoen van podiumervaring of gewoon omdat je iets wil laten horen. Vereniging U Jazz is de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving. U Jazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz is een podium voor musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers. U Jazz streeft naar meer jazz, altijd, voor iedereen.

Begindatum en -tijd
11 september 2019 21:00
Einddatum en -tijd
11 september 2019 23:30
Entree
Gratis