13 juni 2018 van 21:00 tot 23:00

U Jazz WessieSessie - Misty House Big Band

U Jazz Parnassos Misty House Big Band

U Jazz en Parnassos Cultuurcentrum organiseren elke tweede woensdag van de maand de Wessiesessie, een jamsessie met miniconcert in de bar van Parnassos.

Op 13 juni 2018 opent de Misty House Big Band. Het orkest is begin jaren negentig opgericht vanuit de Muzerije in Den Bosch. Aanvankelijk stond 'klassiek' bigband repertoire centraal, maar met de komst van dirigent Edward Capel werd een eigen(zinnige) koers ingeslagen. Het repertoire varieert van jazz tot ska, van funk tot latin. Wat vooral opvalt, is het plezier en de energie die de Misty House Big Band uitstraalt! Zie ook hun eigen Facebookpagina.

De U Jazz WessieSessie is voor beginnende bands of combinaties, voor het uitproberen van repertoire, het opdoen van podiumervaring of gewoon omdat je iets wil laten horen. Op zoek naar een ideale plek voor een try-out of een generale repetitie? Meld je aan per mail.

Toegang en deelname zijn gratis.

U Jazz
Vereniging U Jazz, de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving, organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz is een podium voor musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers.

Begindatum en -tijd
13 juni 2018 21:00
Einddatum en -tijd
13 juni 2018 23:00
Entree
Gratis