31 mei 2017 van 21:00 tot 23:30

U Jazz CROSS-OVER Jam - Alex Siegers

Alex Siegers U Jazz Parnassos

In de sfeervolle bar van Parnassos organiseert U Jazz in samenwerking met Parnassos elke laatste woensdag van de maand de U Jazz CROSS-OVER Jam: een open podium voor gevorderde amateurs en semiprofessionele muzikanten. De jam wordt ingeleid door een gastsolist, actief in het brede gebied van jazz en cross-over.

Op 31 mei komt Alex Siegers op geheel eigen wijze de sessie openen. Sinds jaar en dag staat Alex Siegers op het podium, maar zijn grootste successen tot nu toe boekte hij met de Utrechtse band Nancy Works On Payday.  Alex beschikt over een geheel eigen, soulvolle stem. Tijdens de sessie gaat hij graag aan de slag met grooves op allerlei gebied: blues, funk tot aan reggae toe. Na het optreden is het podium vrij voor elke muzikant die wil meejammen. Kom dus vooral kijken naar dit bijzondere optreden en jam daarna gezellig mee!

U Jazz
Vereniging U Jazz is de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving. U Jazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz is een podium voor musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers. U Jazz streeft naar meer jazz, altijd, voor iedereen.

Begindatum en -tijd
31 mei 2017 21:00
Einddatum en -tijd
31 mei 2017 23:30
Entree
Gratis