29 maart 2017 van 21:00 tot 23:30

U Jazz CROSS-OVER Jam - Caroline Lobanov (jazz, latin & pop)

u jazz cross-over jam caroline

In de sfeervolle bar van Parnassos organiseert U Jazz in samenwerking met Parnassos elke laatste woensdag van de maand de U Jazz CROSS-OVER Jam: een open podium voor gevorderde amateurs en semiprofessionele muzikanten. De jam wordt ingeleid door een gastsolist, actief in het brede gebied van jazz en cross-over.

Op 29 maart opent Caroline Lobanov met een aantal stukken van o.a. Joni Mitchell en Sting. Caroline Lobanov studeerde jazz zang en verdiepte zich in Braziliaanse muziek. Caroline houdt van het gebied waarin jazz, pop en latin elkaar overlappen. Zij nam eerder een aantal hits uit de jaren ’80 op die zij een jazzy metamorfose gaf. Momenteel treedt zij op met de Braziliaanse band Vatapá, geeft uiteenlopende zangworkshops, arrangeert voor en dirigeert koren en organiseert regelmatig vocale jazzsessies. www.carolinelobanov.nl

Na het optreden is het podium vrij voor elke muzikant die wil meejammen. Kom dus vooral kijken naar dit bijzondere optreden en jam daarna gezellig mee!

U Jazz
Vereniging U Jazz is de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving. U Jazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz is een podium voor musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers. U Jazz streeft naar meer jazz, altijd, voor iedereen.

Begindatum en -tijd
29 maart 2017 21:00
Einddatum en -tijd
29 maart 2017 23:30
Entree
Gratis