tot

TLL Inspiratiecafé - Community Service Learning iets voor jou?

Het Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Al het online onderwijs en thuiswerken heeft ook ons geïnspireerd en daarom gaat het Inspiratiecafé gewoon online door. Jij bent verantwoordelijk voor het drankje uit de koelkast en wellicht een hapje, dan verzorgen wij de Inspiratie!

Wil jij in je onderwijs met studenten en externe partners werken aan echte maatschappelijke vraagstukken? Sluit dan 8 oktober aan en hoor hoe je Community Service Learning (CSL) in kan zetten in jouw onderwijs. Luister naar de ervaringen van vorig jaar en hoor hoe je in aanmerking kan komen voor een subsidie voor CSL in jouw onderwijs.

Wanneer: donderdag 8 oktober 2020
Hoe laat: 16.00-18.00 uur