27 september 2017 van 10:30 tot 17:00

Opening Academisch Jaar Utrecht University School of Economics

The Day of Urban Futures

De Utrecht University School of Economics (U.S.E.) opent jaarlijks het academisch jaar met het event The Day of. Het thema voor 2017 is Urban Futures.

People in front of Economics Department building

Het event biedt de mogelijkheid om inzichten te delen met studenten en collega onderzoekers en op de hoogte te raken van alle ins and outs op het gebied van Urban Futures. The Day of... wordt afgesloten met een gezamenlijke toast op de start van het Academisch Jaar 2017-2018.

In de ochtend zijn er plenaire lezingen van Mark Sanders, Charles van Marrewijk, Maarten Hajer en Ronald Wall. 's Middags zijn er twee rondes met parallelle workshops, gevolgd door een plenaire afsluiting en een borrel.

Bekijk het uitgebreide programma met de onderwerpen van de lezingen en workshops op de Engelstalige pagina.

Begindatum en -tijd
27 september 2017 10:30