Teaching and Learning Inspiration Days

Van tot

Van 30 t/m 1 februari gaat de eerste editie van de Teaching and Learning Inspiration Days van start. Tijdens dit driedaagse event kun jij je on-campus laten inspireren aan de hand van diverse workshops en inspiratiesessies. Op deze pagina vind je het complete programma met inhoudelijke informatie.

Zie je een interessante workshop of sessie maar ben je verhinderd op dat tijdstip? Dan kunnen we je wellicht individueel van advies of ondersteuning voorzien. Neem daarvoor contact op met Teaching Support.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag één of meerdere sessies bijwonen? Meld je snel aan!

Meld je aan

Elke dag: Professioneel consult

Tijdens een professioneel consult spreek je met een onderwijsprofessional over een vraagstuk op het gebied van onderwijs(ontwerp). Om zo’n consult uit te proberen zijn er dagelijks, ook tijdens de Teaching and Learning Inspiration Days, onderwijskundigen van Onderwijsadvies & -training en Educate-it beschikbaar. Indien nodig kun je direct een vervolgafspraak maken. Je kunt terecht voor verschillende onderwerpen:

  • Hoe je je in je academische carrière op het gebied van onderwijs kunt ontwikkelen;
  • Alle onderwijs(ontwerp) vraagstukken;
    Soms is een kort advies voldoende om verder te kunnen met het bijstellen van een cursus, het maken of herzien van een tentamen, verbeteren van uw hoor- of werkcollege.
  • Het gebruik van blended learning tools.
Aanvragen professioneel consult

Maandag 30 januari

Dinsdag 31 januari

Woensdag 1 februari

Donderdag 2 februari

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Aanmelden

Meld je hier aan voor de Teaching and Learning Inspiration Days.