Talk over water en droogte met UU-er dr. Niko Wanders

tot

Waar Nederland vroeger een land was van overstromingen, krijgen we nu steeds meer te maken met droogte. In de afgelopen jaren en ook dit jaar weer hebben we meerdere ernstige droogtes gezien, met aanzienlijke gevolgen voor natuur en economie. Als Nederland moeten we ons voorbereiden op de droogtes van de toekomst, die niet alleen heftiger zullen zijn door klimaatverandering, maar ook andere uitdagingen met zich meebrengen omdat ons land steeds voller wordt. Welke keuzes moeten we maken om in de toekomst nog genoeg water te hebben?

Water: te veel of te weinig? is de tweede binnen de serie ‘Wat speelt er?-talks’ die Podium Hoge Woerd presenteert i.s.m. het Centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit Utrecht. Deze talks vinden plaats in de studio van Podium Hoge Woerd en worden verzorgd door verschillende sprekers van de Universiteit Utrecht. Er is een kort college waarna er ruimte is voor vragen en een gesprek.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Podium Hoge Woerd
Vanaf €3,00

Tickets zijn te koop op de website van Podium Hoge Woerd.

Website Podium Hoge Woerd