Talk over kansen(on)gelijkheid met UU-er prof. Gonneke Stevens

tot
Gonneke Stevens (foto: Ivar Pel)

Bijna een kwart miljoen kinderen in Nederland groeit op onder de armoedegrens. Armoede is nog veel minder zichtbaar in Leidsche Rijn dan in sommige andere delen van Utrecht, maar bestaat wel. Kinderen kunnen niet mee op schoolreisje of leven in een gezin dat veel stress ervaart. Daarnaast heeft het ook een enorme impact op de mate waarop kinderen kunnen meedoen met hun leeftijdsgenoten. Wat is de relatie tussen armoede en de mentale gezondheid van jongeren?

Kansen(on)gelijkheid is de derde binnen de serie ‘Wat speelt er?-talks’ die Podium Hoge Woerd presenteert i.s.m. het Centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit Utrecht. Deze talks vinden plaats in de studio van Podium Hoge Woerd en worden verzorgd door verschillende sprekers van de Universiteit Utrecht. Er is een kort college waarna er ruimte is voor vragen en een gesprek.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Podium Hoge Woerd
Vanaf €3,00

Tickets zijn te koop op de website van Podium Hoge Woerd.

Website Podium Hoge Woerd