6 maart 2020 van 09:00 tot 17:00

Participatie van kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis onder de loep

TaalStaal 2020: Taal voor nu en later

Op vrijdag 6 maart 2020 vindt een nieuwe editie van TaalStaal plaats, onder de titel 'Taal voor nu en later. Participatie van kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis onder de loep'. Ook dit jaar presenteren vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland hun veelbetekenend onderzoek met nieuwe en bruikbare inzichten voor de dagelijkse praktijk.

Hoofdsprekers dit jaar zijn Nicola Botting (City University, Londen), Jan Willem Gorter (Mc Master University, Hamilton, Canada) en Ellen Gerrits (Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht). Ook is er een plenaire discussie met onder andere Jet Isarin van de Koninklijke Kentalis over de gevolgen van een taalontwikkelingsstoornis (TOS) in het dagelijkse leven. Nieuw tijdens deze editie is het keuzeprogramma in de middag.

taalstaal

TaalStaal is bedoeld voor alle professionals die werken met kinderen of jongeren met een TOS binnen de zorg en onderwijs sector. De organisatie van TaalStaal is in handen van Kentalis, NSDSK, Pento, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Auris.  

inschrijving

Inschrijven kan vanaf 4 november via de website TaalStaal.nl. Hier is ook het volledige congresprogramma te vinden. Automatisch op de hoogte blijven van nieuws over TaalStaal? Laat dan je naam en e-mailadres achter via de website.

Begindatum en -tijd
6 maart 2020 09:00
Einddatum en -tijd
6 maart 2020 17:00