Symposium: Research based teaching innovation

tot

Wetenschappelijk onderwijs vereist ook een wetenschappelijke benadering van ons eigen onderwijs. Het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) en het aandachtsgebied Higher Education Research (HER) van de Universiteit Utrecht stimuleren academici om zichzelf te ontwikkelen en hun eigen onderwijs continu te verbeteren op een wetenschappelijk onderbouwde manier.

Tijdens dit symposium zullen vier grote projecten, gefinancierd door het focusgebied HER, ons bijpraten over hun onderzoeken. Ze behandelen onderwerpen zoals een LifeLongLearning project, een UU-brede transdisciplinaire studentencursus, samenwerkingsbarrières en -facilitatoren met externe partners, en hoe je studenten meer kunt laten leren van stages. Lees hier meer over projecten. Ontdek deze lopende projecten, laat je inspireren en netwerk met ons!

Haak aan en leer meer over de inhoud van deze projecten. Zie hoe onderwijsonderzoek - gekoppeld aan onderwijsinnovatie - is opgezet. Netwerk met ons tijdens de borrel na afloop en draag bij met je ideeën voor de volgende termijn!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd