18 februari 2019 van 10:00 tot 17:00

Symposium: Daniel Halliday's The Inheritance of Wealth. Justice, Equality, and the Right to Bequeath

Daniel Halliday

Op 18 februari 2019 zal het symposium Daniel Halliday's The Inheritance of Wealth. Justice, Equality, and the Right to Bequeath plaatsvinden.

Het Fair Limits project presenteert een symposium over Daniel Halliday's boek The Inheritance of Wealth. Justice, Equality, and the Right to Bequeath (OUP, 2018). Halliday is daarbij zelf aanwezig. Verschillende sprekers zullen een reactie geven: Sem de Maagt (Universiteit Utrecht), Yara Al Salman (Universiteit Utrecht), Constanze Binder (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Bruno Verbeek (Universiteit Leiden). Geïnteresseerde academici en studenten zijn welkom.

Het symposium zal plaatsvinden in het Engels. Meer informatie is daarom beschikbaar in het Engels.

Institutions for Open Societies

Het symposium is verbonden aan Institutions for Open Societies, een interdisciplinair onderzoeksgebied van de Universiteit Utrecht gericht op de ontwikkeling en uitbouw van gezonde open samenlevingen, waar dan ook ter wereld.

Begindatum en -tijd
18 februari 2019 10:00
Einddatum en -tijd
18 februari 2019 17:00