22 mei 2017 van 13:00 tot 17:00

Symposium: Big Data & het recht

Op 22 mei 2017 vindt het symposium ‘Big data & het recht’ plaats in het Molengraaff Instituut van de Universiteit Utrecht. Tijdens deze middag staat het verschijnen van het gelijknamige boek centraal, waaraan diverse academici van de Universiteit Utrecht hebben bijgedragen.

Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan mr. A. Wolfsen, voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens. Tijdens het symposiuim wordt de inhoud in vogelvlucht besproken door de auteurs.

Als deelnemer krijgt u  in één middag een overzicht van het hele juridische kader voor de verwerking van big data in de private sector. Na afloop ontvangt u een exemplaar van het boek.

Bekijk het programma met alle sprekers op de website van CIER - Centrum voor Intellectueel Eigendomsrecht. Hier staat ook hoe u zich kunt aanmelden.

Begindatum en -tijd
22 mei 2017 13:00