12 maart 2018 van 16:00 tot 17:00

12 maart 16.00 - 17.00 uur + borrel

Startbijeenkomst Special Interest Group Honoursonderwijs

Op initiatief van Honours Dean prof. dr. Michael Burke faciliteren het UU Honours College en Centre for Academic Teaching een Special Interest Group (SIG) over honoursonderwijs. Deze SIG organiseert informele bijeenkomsten voor betrokken docenten om over honoursonderwijs te discussiëren. Het doel van de SIG is om voorbeelden van innovatieve onderwijsideeën uit te wisselen, te bediscussiëren wat honoursonderwijs precies inhoudt, en in het algemeen, universiteitsbreed een betrokken honoursgemeenschap op te bouwen. Het is de bedoeling dat er tijdens enkele bijeenkomsten honoursstudenten worden uitgenodigd om mee te praten over het honoursonderwijs. Op 12 maart wordt de startbijeenkomst voor alle geïnteresseerde en betrokkenen docenten gehouden.  

Alle honoursdocenten van de faculteiten, de twee Liberal Arts en Sciences Colleges UCU en UCR,en van het UU Honours College zijn van harte uitgenodigd om aan deze special interest group deel te nemen. Ook als je (nog) geen honoursonderwijs verzorgt maar wel interesse hebt om dit te doen, ben je welkom.

Kun je de 12e niet, maar heb je wel interesse in de SIG? Stuur dan een mailtje naar cat@uu.nl en we houden je op de hoogte.

 

Begindatum en -tijd
12 maart 2018 16:00
Einddatum en -tijd
12 maart 2018 17:00