9 februari 2018 van 13:00 tot 18:00

Slotsymposium 1Health4Food deelproject “ESBL-voedselattributieve risico’s”

Onderzoekers hebben de bronnen en overdracht van ESBL’s onderzocht binnen de voedselketen, het milieu en de mens zelf. Een belangrijke conclusie uit het onderzoek is dat ESBL’s in alle onderzochte bronnen zijn gevonden. Tevens is de kans erg klein dat de mens infecties krijgt door ESBL's door het eten van vlees. In februari wordt het lopende onderzoek naar de bijdrage van en infecties door ESBL producerende bacteriën bij de mens (2013–2017) afgerond. De resultaten worden gepresenteerd tijdens het ESBLAT-symposium op 9 februari 2018.

Meer weten over de resultaten?

Kom vrijdag 9 februari naar het ESBLAT-symposium. Aanmelden kan reeds via de website.

Datum: Vrijdag 9 februari 2018, 13:00 – 18:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, zaal Mission

Begindatum en -tijd
9 februari 2018 13:00
Einddatum en -tijd
9 februari 2018 18:00