SIM Peter Baehr lezing 2024 – The State of Human Rights: an Attempt at Optimism

Eva Brems, professor of Human Rights Law (Universiteit Gent)

tot

Het Studie- en Informatiecentrum Mensenrechten (SIM) van de Universiteit Utrecht nodigt u uit voor de SIM Peter Baehr lezing 2024 ter gelegenheid van ons 43-jarig bestaan. Dit jaar zijn we vereerd dat de lezing zal worden verzorgd door Eva Brems, hoogleraar Human Rights Law aan de Universiteit Gent, die zal spreken over The State of Human Rights: an Attempt at Optimism. Dit jaar maakt de SIM Peter Baehr lezing deel uit van de jaarlijkse Toogdag van het Netherlands Netwerk for Human Rights Research (NNHRR), die in 2024 wordt georganiseerd door SIM en het department Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor het bijwonen van de Engelstalige lezing en de Toogdag op: SIM Peter Baehr lecture 2024 – The State of Human Rights: an Attempt at Optimism

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Janskerkhof 3 (room 0.13), Utrecht
Aanmelden

By email to: secretariaatIERSBR@uu.nl, with reference to ‘SIM Peter Baehr Lecture 2024’.

Invitation and information SIM Peter Baehr Lecture 2024