SIG Learning Spaces

tot

Co-Creation Community Learning Spaces:

Leeractiviteiten in de Future Learning Spaces: the good, the bad and the best practice.’

Datum: Donderdag 6 april 12.00 – 13.30 uur.

Locatie: Teaching & Learning Lab: Buijs Ballotgebouw ruimte 3.22.

Als vervolg op de CCC-LS sessie van december en op verzoek van enkele deelnemers staat de sessie van 6 april in het teken van ‘leeractiviteiten in de Future Learning Spaces’.

Docenten die hebben deelgenomen aan het onderzoekKennisontwikkeling en docentprofessionalisering in Future Learning Spaces” hadden aanbevolen om ervaringen en lesplannen van deze Learning Spaces te delen als ‘good practice’ voor andere docenten. Volgens deze docenten is het ook zeer waardevol om samen met collega’s het onderwijs in de FLS vorm te geven en vervolgens hierover te reflecteren.

Wat gaan we doen?

Tijdens de SIG Co-Creation Community Learning Spaces van 6 april worden de twee aanbevelingen met elkaar gecombineerd. Docenten en studenten delen hun ervaringen over leeractiviteiten in de FLS; welke leeractiviteiten hebben ze ingezet of ervaren, hoe is dat bevallen en wat zien ze een volgende keer liever anders?

Vervolgens bespreken we samen welke interactieve en activerende werkvormen geschikt zijn voor de verschillende Learning Spaces. Op deze manier breiden we met elkaar de lijst met werkvormen nog verder uit. Wat weer goede input oplevert voor de leeractiviteiten-databank van de Teaching & Learning Collection van het CAT! Een goede win-win-situatie!

Kom je ook? Meld je dan aan (in verband met lunch) via fls@uu.nl

Er zijn broodjes aanwezig om samen te lunchen tijdens de bijeenkomst.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Buijs Ballotgebouw ruimte 3.22