tot

SG: De Futuristen - Heerst er in de toekomst minder tijdsdruk?

De Futuristen - Complize / photocase
De Futuristen

Socioloog prof. Tanja van der Lippe onderzoekt met de theatermakers van het NUT de toekomst van werk.

In een jaar tijd is ons werk door corona al flink veranderd, maar wat als we wat verder in de toekomst proberen te kijken? Hoe gaan innovatie, digitalisering, en globalisering het werkend bestaan beïnvloeden? Wat voor verschuivingen kunnen we verwachten op het gebied van bijvoorbeeld tijdsdruk? Profiteren sommigen meer dan anderen van baankansen, innovatie en veranderingen in werk-privé balans?

De Futuristen is een spannende denkexercitie waarin theatermakers met wetenschappers de toekomst onderzoeken. In een unieke combinatie van interview en theater, vragen we een spraakmakende gast naar zijn visie, en presenteren theatermakers, muzikanten en schrijvers een voorstelling gebaseerd op die visie. Een voorstelling die ze in één dag hebben bedacht. Verser kan niet!

Let op: Dit evenement zou aanvankelijk verdeeld over twee dagen plaatsvinden, 15 en 16 april. We hebben ervoor gekozen het interview en de voorstelling samen te voegen op 16 april.

In samenwerking met het Nieuw Utrechts Toneel en het Descarte Centre.

Kijk voor alle informatie op sg.uu.nl

We hopen jou natuurlijk in de zaal te ontmoeten. Uiteraard zijn we hiervoor afhankelijk van de regels en richtlijnen van het RIVM. Zo kan je niet meer vrij inlopen, maar heb je een reservering nodig als je een programma wilt bezoeken. Die kan je maken via onze website, sg.uu.nl. Thuis meekijken kan altijd, abonneer je daarvoor op ons YouTube-kanaal. door je aan te melden voor onze nieuwsbrief of ons te volgen via social media loop je eventuele wijzigingen en updates nooit mis.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
TivoliVredenburg, Pandora
Entree
Gratis
Aanmelden

Reserveer drie weken voor aanvang van het event via sg.uu.nl.

 

Meer informatie
Studium Generale