tot

SG: 4 mei-lezing door Ellen Deckwitz

4 mei lezing
4 mei-lezing

Met deze lezing koppelt de Universiteit Utrecht de nationale herdenking aan actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Het is tevens een eerbetoon aan prof. Victor Koningsberger. Hij nam het in de Tweede Wereldoorlog als eerste Nederlandse hoogleraar op voor zijn Joodse collega’s die door de Duitse bezetter van de universiteit werden verbannen. Dit jaar zal dichter en columnist Ellen Deckwitz de 4 mei-lezing geven. Over herinnering, zwijgen en de (on)macht van taal.

Kijk voor alle informatie op sg.uu.nl

We hopen jou natuurlijk in de zaal te ontmoeten. Uiteraard zijn we hiervoor afhankelijk van de regels en richtlijnen van het RIVM. Zo kan je niet meer vrij inlopen, maar heb je een reservering nodig als je een programma wilt bezoeken. Die kan je maken via onze website, sg.uu.nl. Thuis meekijken kan altijd, abonneer je daarvoor op ons YouTube-kanaal. door je aan te melden voor onze nieuwsbrief of ons te volgen via social media loop je eventuele wijzigingen en updates nooit mis.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Academiegebouw, Aula

Reserveer drie weken voor aanvang van het event via sg.uu.nl.

Studium Generale