tot

Seminar: Why Look at Perpetrators?

Nicolae Ceauşescu and Kim Il Sung during the party and state visit to the DPR Korea (1971). Source: Wikimedia Commons/Romanian Communism Online Photo Collection under the digital ID 33292X4X9

Dr. Kjell Anderson (NIOD Instituut), dr. Ugur Ümit Üngör (Internationale en politieke geschiedenis) en dr. Susanne Knittel (Comparative literature), zullen spreken tijdens het seminar 'Why Look at Perpetrators?' dat op 15 maart plaatsvindt aan de Universiteit Utrecht. Het seminar wordt georganiseerd door het Perpetrator Studies Network, in samenwerking met het focusgebied Cultures, Citizenship, and Human Rights van de Universiteit Utrecht en met steun van NWO.

Lees meer over dit evenement in het Engels

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd