Save the date: Nationaal Open Science Festival

tot

De derde editie van het Nationaal Open Science Festival komt eraan! Na een geslaagd event in 2022 met meer dan 300 bezoekers wordt het festival dit jaar op de Erasmus Universiteit in Rotterdam gehouden.

Net als in de eerste twee edities draait het festival om peer-to-peer kennisdeling: het is zowel gericht op onderzoekers verbonden aan Nederlandse universiteiten, hbo's, academische ziekenhuizen of onderzoeksinstituten, als op beleidsmakers die open science in de wetenschappelijke wereld bevorderen. In verschillende workshops en sessies kun je ervaringen uitwisselen over de toepassing van open science in je onderzoek en leren over de huidige beleidsontwikkelingen binnen open science. Deze zijn op locatie; alleen de plenaire sessies zullen live worden gestreamd.

Schrijf je kosteloos in vanaf 1 juni en help ons het nieuws over het festival, waar uitwisseling centraal staat, te verspreiden (#osf2023nl)! Volg ons op Mastodon en Twitter om op de hoogte te blijven.

Heb je een Open Science gerelateerd onderwerp dat je graag wilt bespreken of delen met onderzoekers? Dan is dit een mooie kans om gezamenlijke kennis te benutten: je kunt je voorstel om een interactieve workshop of sessie te bedenken en te leiden indienen vanaf 15 maart. Meer informatie volgt in de komende weken via www.openscience.nl.

Inschrijvingen vanaf 1 juni 2023 (gratis)
Call voor workshops en sessies vanaf 15 maart 2023
Indienen voorstellen workshops en sessies vóór 15 mei 2023
Bekendmaking definitieve workshops en sessies volgt op 26 mei 2023

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Erasmus Universiteit Rotterdam
Entree
Gratis
Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 juni 2023

Meer informatie
opensciencefestival.nl