Reimaging Sex Work Foto Expositie

Van tot
"Julia", gefotografeerd door Tammy van Nerum
Model: "Julia", gefotografeerd door Tammy van Nerum.

Wij nodigen iedereen van harte uit voor de feestelijke opening van de fototentoonstelling Reimagining Sex Work, ondersteund door onderzoekers van het Utrecht University Centre for Global Challenges. De expositie is tot 1 november 2022 te bewonderen op het Janskerkhof 2-3, een gebouw van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht.

De tentoonstelling is gemaakt door Reimagining Sex Work, een feministisch activistisch collectief bestaand uit sekswerkers, fotografen, onderzoekers en wetenschappers. Dit collectief wil een genuanceerd beeld neerzetten van mensen werkzaam in de seksindustrie en ook de representatie van sekswerkers in de media verbeteren. Op de tentoonstelling wordt ook een mediagids gepresenteerd met foto's voor journalistieke beeldbanken zodat beeldredacteuren meer keuze hebben, plus een handleiding voor journalisten en sekswerkers, geschreven door journalisten en sekswerkers zelf. 

De Reimagining Sex Work Media Gids is mogelijk gemaakt door de financiële steun van VSBfonds, SWAD, en het Utrecht University Centre for Global Challenges.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Janskerkhof 2-3
Aanmelden

Aanmelden via reimaginingsexwork@protonmail.com is fijn, maar niet verplicht