29 augustus 2019 van 11:00 tot 12:15

Presentatie en rondleiding: Hoe kan de bibliotheek ondersteunen in onderzoek?

Denkt u bij de bibliotheek enkel aan boeken en tijdschriften? Of heeft u al eens gehoord over onze ondersteuning bij Open Access, auteursrecht en datamanagement? Kom naar de presentatie over onze dienstverlening die we vier keer per jaar organiseren voor medewerkers van de faculteit Geesteswetenschappen.

In de bijeenkomst wordt per onderdeel van het onderzoeksproces aangegeven hoe de bibliotheek hierin kan ondersteunen. Na de presentatie is er de mogelijkheid deel te nemen aan een optionele rondleiding door het gebouw en langs de collecties.

We verzamelen vijf minuten voor de aanvangstijd bij de beveiligersbalie (de eerste balie na binnenkomst) van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. De presentatie duurt 45 minuten, gevolgd door een optionele rondleiding van een half uur.

Komt deze datum niet uit? Dan is er volgend blok weer een presentatie, in totaal vier keer per jaar. Op het intranet staat een overzicht van de volgende data

Begindatum en -tijd
29 augustus 2019 11:00