Van 23 januari 2018 09:00 tot 28 februari 2018 18:00

Pop-up ruilwinkel

Green Office Pop up Thrift Shop

Green Office Utrecht opent de allereerste pop-up ruilwinkel op de Uithof Campus.

Ga je verhuizen, maar krijg je die spiegel of die lamp niet meer mee? Of mist je nieuwe kamer nog wat gezellige spulletjes om er écht wat van te maken? Als onderdeel van onze campagne “Reduce-Reuse-Recycle” verzamelen we spullen in goede staat en geven ze een tweede (derde, vierde, ...) thuis. Tegelijkertijd verminderen we daarmee afval op de universiteit.

De pop-up ruilwinkel is dagelijks geopend (ma-vrij) tot 28 februari 2018 in De Vagant, tegenover de ingang van het Koningsbergergebouw op de Uithof. Tussen 9.00u-18.00u kun je langskomen om een kijkje te nemen in de ruilwinkel. Help ons het klimaat te beschermen door afval te verminderen.

In de ruilwinkel accepteren we de volgende spullen:

-  electronica, planten, opbergbakken, vazen, servies, bestek, waterkokers, pannen, kledinghangers, kussens, handdoeken, theedoeken, theepotten, koffiezetapparaten, kleding, prullenbakken, lampen, boeken, etc.
- GEEN spullen die kapot of vies zijn (spullen die je zelf ook niet zou willen gebruiken, kun je niet inleveren)
- GEEN koelkasten, bedden, banken, etc. (daarvoor is geen ruimte)
- GEEN eten of drinken

NB: Er zijn geen medewerkers in de ruilwinkel aanwezig, je kunt gewoon binnen wandelen. De huisregels staan vermeld op het krijtbord. Items die niet meegenomen mogen worden zijn: stoelen, kastplanken en de houten pallets met planten!

Begindatum en -tijd
23 januari 2018 09:00
Einddatum en -tijd
28 februari 2018 18:00
Meer informatie
Facebook