2 september 2017 van 10:00 tot 16:30

Plantenverkoopdag

Uitgebreide Plantenmarkt voor liefhebbers

De traditionele Najaarsrotsplantendag in Utrecht gaat veranderen. Het wordt een plantenmarkt waarop niet alleen rotsplanten en bollen te koop zijn maar een keur aan bijzondere plantengroepen. Het is een dag waarop allerlei gespecialiseerde kwekers bijzondere planten aanbieden en dé plek om bijzondere planten te scoren, maar ook een jaarlijkse ontmoeting van plantenliefhebbers.
Mis deze bijzondere plantenmarkt niet, zaterdag 2 september, 10.00-15.00 uur in de Botanische Tuinen Utrecht! De tuin is gewoon open tot 16.30.

Natuurlijk zijn de vertrouwde verkopers van de rotsplantenvereniging gewoon weer van de partij. Verder biedt een indrukwekkende lijst van gespecialiseerde kwekers hun bijzondere planten aan. Van kamerorchidee tot rotsplant; van vleesetende plant tot bamboe; van geurende roos tot zeldzame tulpensoort: alles is hier te koop!
Veel mensen denken begin september nog niet aan bloembollen, maar dit de perfecte tijd om ze te planten. Voor wie vooruit denkt naar het voorjaar zijn er twee kramen die een enorm sortiment bloembollen aanbieden.

Liefhebbers met tips en planten
Naast professionele verkopers van planten is ook een aantal enthousiaste liefhebbersverenigingen aanwezig. Hier vind je mensen die soms al vele jaren de smaak te pakken hebben van een bijzondere groep planten vertellen op een aanstekelijke manier over hún plantenhobby! Ontmoet mensen die net als jij dol zijn op planten en wissel kennis en ideeën uit.

Kijk hier voor de complete lijst van de bijna vijftig deelnemers.

 

Klik hier voor het hele jaarprogramma.

Begindatum en -tijd
2 september 2017 10:00
Einddatum en -tijd
2 september 2017 16:30
Entree
Reguliere entreeprijs