Plandeling: BioBlitz-editie

tot

Plandelen is inmiddels een bekend begrip: terwijl je wandelt, ruim je afval op. De plandeling op 4 juni van 12.30 tot 13.15 uur staat in het teken van de BioBlitz 2024, een initiatief om dier-, plant- en schimmelsoorten in het Utrecht Science Park in kaart te brengen.

Zie je een wilde dier-, plant- of schimmelsoort tijdens het opruimen? Maak er een foto van en upload de foto in de app ObsIdentify. Zo maken we het USP een schonere plek én krijgen we inzicht in de soorten die hier leven. Wij zorgen voor de gezelligheid, de vuilniszakken en de grijpers!

Voor wie? 

Alle UU’ers en HU’ers. 

BioBlitz 2024: Ontdek biodiversiteit in het Utrecht Science Park 

Tijdens de BioBlitz van 22 mei t/m 21 juni nodigen we alle studenten en medewerkers uit om zoveel mogelijk soorten planten, dieren en schimmels in het USP te spotten en te registreren. Door jaarlijks in kaart te brengen welke soorten er leven in het USP, kunnen we monitoren of onze acties om de biodiversiteit te versterken effectief zijn. Tijdens de BioBlitz kun je ook deelnemen aan excursies en workshops rondom biodiversiteit. Lees meer over de BioBlitz.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
We verzamelen voor Padualaan 99. Je herkent ons aan de beachflag.
Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. 

Meer informatie
Klik hier