15 maart 2019 van 20:00 tot 21:30

Parnassos Cabaretpodium: Tim Teunissen en Merel Baldé - Two shows, one gig

Merel Tim Parnassos Cabaretpodium

Bestel kaarten

Twee knettergoede, totaal verschillende solo-voorstellingen op een en dezelfde avond.

Merel Baldé maakt onder de naam MEROL Nederlandstalige popmuziek met een knipoog naar de jaren ’80. In haar onewomanshows zet ze het publiek op zijn kop en kent daarin geen grenzen. Verwacht een show vol catchy liedjes met rook, wind, wapperende haren, heel veel aluminiumfolie en een discobol. MEROL is de Lady Gaga van de Lage Landen. Ze is glamourous, brutaal, sexy en heeft een gezonde dosis zelfspot. Maar wat doet deze femme fatale als haar achtergrondzangeressen opeens hun kont tegen de krib gooien?

Merel studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie en speelde o.a. de vrouwelijke hoofdrol in Soldaat van Oranje - De Musical. Op Valentijnsdag 2018 bracht ze haar eerste EP “BOTER” en de videoclip bij het nummer Ik Wil Een Kind van Jou uit. Binnen no-time ging de clip viral en werd hij opgepikt door diverse media.

Tim Teunissen brengt -all by himself- in een zwarte-komedie-epos snel, slim en gevat een reeks personages tot leven die koste wat het kost de schone schijn ophouden: Een stewardess in echtscheiding, haar dochter wiens leven zich afspeelt via haar vlog, de rij-instructeur van haar zoon die het leven tegemoet lacht. Met Tim’s overtuigende spel is ieder karakter raak. Compleet met meeslepende Whitney Houston-soundtrack is deze meeslepende en hilarische Modern Family-Tragedy helemaal af.

Tim studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneel &Kleinkunstacademie en won in 2016 de persoonlijkheidsprijs op cabaretfestival Cameretten.

Begindatum en -tijd
15 maart 2019 20:00