24 november 2017 van 20:30 tot 22:30

Parnassos Cabaretpodium: Johan Goossens - Vlam (try-out)

Johan Goossens Vlam Parnassos Cabaretpodium

Johan houdt graag het vuurtje brandend. Het vuur van de passie, idealen. 

Ook al is hij inmiddels de dertig al gepasseerd. Ook al heeft hij inmiddels een koophuis en een tafel waar geen vlekken op mogen. Hij heeft zelfs onderzettertjes, voor als iemand een biertje wil. Brandt het vuur nog wel zo hard, of is het slechts een waakvlam? 

Johan wil de barricades wel op, maar heeft ook last van zijn rug. 

Hij vraagt zich af waar hij werkelijk nog voor staat. Persoonlijk en onweerstaanbaar grappig. Met rake observaties en superieure ironie. En natuurlijk weer prachtige liedjes.

Johan Goossens won in 2006 alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret festival. In 2013 werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop Prijs voor de meest veelbelovende cabaretier. Over zijn ervaringen als leraar op een ROC schreef hij de bestseller Wie heeft er wél een boek bij zich?.

De pers over Johan Goossens:
'Met het grootste gemak van de wereld switcht hij tussen hilariteit en ontroering, tussen grote banaliteiten en oprechte emoties, tussen waarheid en korrels zout.' Theaterkrant - ****
'Goossens is een hele grote aan het worden.' Het Parool - ****
'Goossens lijkt nog lang niet uitverteld.' NRC - ****
'In fraaie formuleringen schudt Goossens de tragikomische tafereeltjes uit zijn mouw. Zijn liedjes lijken op het beste van Brigitte Kaandorp en Jaap Fischer.' De Volkskrant - ****

Bestel kaarten

Begindatum en -tijd
24 november 2017 20:30
Einddatum en -tijd
24 november 2017 22:30
Entree
€14 / €8 (studenten)