26 september 2019 van 20:30 tot 22:30

Parnassos Cabaretpodium: Janneke de Bijl - Zonder zin kan het ook

Janneke de Bijl_Zonder zin kan het ook (c) Bas Losekoot

BESTEL KAARTEN

In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd.

Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

Tekst en uitvoering: Janneke de Bijl / Muziek: Janneke de Bijl en Johan Hoogeboom / Regie: Wimie Wilhelm / Tekstadvies: Eveline Mol / Met dank aan: Comedytrain

Begindatum en -tijd
26 september 2019 20:30