17 januari 2020 van 20:30 tot 22:30

Parnassos Cabaretpodium: Groninger Studenten Cabaret Festival - Finalistentour

Parnassos Cultuurcentrum GSCF

BESTEL KAARTEN

De drie finalisten van het 33e Groninger Studenten Cabaret Festival gaan op tour om Nederland en België te overtuigen van hun talent en doen daarbij ook Parnassos aan. In september zijn de voorrondes, waarna in november de drie finalisten worden gekozen.

Over Groninger Studenten Cabaret Festival
Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Eerdere bekende winnaars van het festival zijn: Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look (Mike en Thomas), Thijs van Domburg, Ernst van der Pasch, Martijn Koning en Johan Goossens.

Begindatum en -tijd
17 januari 2020 20:30