19 januari 2018 van 20:30 tot 22:30

Parnassos Cabaretpodium: Finalistentour Groninger Studenten Cabaret Festival

GSCF logo 2018 Parnassos Cabaretpodium

De winnaar van het 31ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Daan van der Hoeven heeft op vrijdag 10 november de Juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen.

"Daan’s programma zit stevig in elkaar met een goede balans tussen sterke grappen, bijdehante types, interessante zelfreflectie en een gezonde dosis zelfspot." - de jury van het 31ste GSCF.

De jury spreekt van een buitengewoon goede finale. De drie finalisten Luuk van der Vaart, Tim Alpherts en Daan van der Hoeven speelden de sterren van de hemel in de Groninger Stadsschouwburg. De Persoonlijkheidsprijs ging naar Tim en Luuk ging naar huis met de Publieksprijs.

De drie finalisten gaan nu op tour om Nederland en België te overtuigen van hun talent en doen daarbij ook Parnassos aan. Kom kijken naar drie heel verschillende optredens en ontdek het nieuwste cabarettalent!

Over Groninger Studenten Cabaret Festival
Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Eerdere bekende winnaars van het festival zijn: Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look (Mike en Thomas), Thijs van Domburg, Ernst van der Pasch, Martijn Koning en Johan Goossens.

Bestel kaarten

Begindatum en -tijd