1 april 2019 van 17:30 tot 20:30

Utrechters praten met Utrechters

Ontmoetingsdiner Universiteit Utrecht en stichting Taal Doet Meer

Wat leer jij van andere Utrechters op 1 april 2019?

Op 1 april 2019 organiseren de Universiteit Utrecht en Taal Doet Meer een avond met als thema Utrechters praten met Utrechters. Kom uit je bubbel en ontmoet mensen die je nog niet kent en in het dagelijks leven misschien niet zo snel spreekt. Dit is de derde editie van Utrechters praten met Utrechters. Deze interactieve bijeenkomst is voor netwerkrelaties van de Universiteit Utrecht, studenten, studieverenigingen en anderstaligen en vindt plaats tussen 17.30 en 20.30 uur in het Academiegebouw.

Waarom deze avond?

Veel mensen zitten in hun eigen bubbel. Deze avond doorbreken we dat. Uit onderzoek blijkt dat je een stuk gelukkiger wordt als je kennis maakt met onbekenden. In een stad als Utrecht is er keuze genoeg. Door in gesprek te gaan, word je niet alleen zelf gelukkiger. Je helpt de ander ook met het leren van de taal en het vergroten van netwerken. Samen krijgen we Utrecht in beweging voor meer ontmoeting en diversiteit.

Taal Doet Meer

Taal Doet Meer is een professioneel geleide vrijwilligersorganisatie, die werkt aan een laagdrempelige, duurzame ontmoeting tussen Nederlandse Utrechters en van oorsprong anderstalige Utrechters. We geloven in het verbinden van mensen. Taal is daarbij belangrijk. We stimuleren Utrechters om te leren en maken de onderlinge ontmoeting mogelijk. Taal verbindt mensen en wij verbinden mensen met taal.

Begindatum en -tijd
1 april 2019 17:30