Van tot

Online bijeenkomsten over onderwijs op afstand

Wil je weten hoe je jouw cursus het best online vorm kunt geven? Hoe je onderwijskundige theorie naar de praktijk kunt vertalen? En welke tools je daarbij kunt inzetten?  We helpen je graag verder en organiseren daarom wekelijks webinars over verschillende onderwerpen en thema’s.

In een webinar wordt een onderwijskundig of didactisch thema gepresenteerd en krijgt de docent handvatten om de vertaling te maken naar zijn of haar onderwijspraktijk. Tijdens deze sessies zijn onderwijskundig adviseurs en deskundigen van Onderwijsadvies & Training (O&T) en Educate-it aanwezig. Zij staan tijdens deze sessies klaar om je van didactische én praktische informatie te voorzien en je vragen te beantwoorden. Alle vragen die niet direct te beantwoorden zijn, worden voor je uitgezocht.

Aanmelden is niet nodig. Deelnemen kan door op de door jou gewenste dag op het aangegeven tijdstip op onderstaande link te klikken waardoor je in de meeting komt.

Individuele ondersteuning

Mocht je behoefte hebben aan een-op-een advies of ondersteuning kun je altijd een afspraak maken voor een professioneel consult met een onderwijskundige van Onderwijsadvies & Training. Ook is de helpdesk van Educate-it beschikbaar voor vragen over tools. 

Alle vragen zijn ook welkom op cat@uu.nl, dan word je vanaf daar doorverwezen naar de juiste persoon. 

Opnames terugkijken

Er hebben de afgelopen weken veel online Q&A sessies en webinars plaatsgevonden, over allerlei onderwerpen. Deze kun je hier terugkijken.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Microsoft Teams
Aanmelden

De webinars bereik je via deze link