7 maart 2019 van 12:00 tot 18:00

Onderwijsparade 2019

Op donderdag 7 maart 2019 vindt de jaarlijkse Onderwijsparade plaats. Het thema van dit jaar is Diversiteit & Inclusie.

De Onderwijsparade vormt een platform voor dialoog tussen studenten, docenten en medewerkers over ons universitaire onderwijs. De dag bestaat uit onder andere een keynote van prof. dr. Felisa Tibbitts, workshops, pitches en een informatiemarkt. Aan het eind van de middag worden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt. De voertaal van de dag is Engels, hoewel sommige workshops in het Nederlands verzorgd worden.

Diversiteit & inclusie

Diversiteit en inclusie zijn op dit moment twee belangrijke thema’s voor de Universiteit Utrecht. Maar hoe beïnvloedt diversiteit onze werkplek? Wat voor rol speelt het in het onderwijs? Is het een positief begrip? En wat verstaan we eigenlijk onder de concepten diversiteit en inclusie?

Aanmelden

Meld je aan en schrijf donderdag 7 maart 2019 in je agenda! De Onderwijsparade vindt plaats in het Academiegebouw. De middag begint om 12.00 uur met een inlooplunch en sluiten we af met een receptie vanaf 17.15. Heb je je reeds aangemeld, maar kun je niet aanwezig zijn? Meld je af door een mail te sturen naar CAT@uu.nl.

Meer informatie vind je op de website.

Dit jaar zijn er maar liefst 18 workshops tijdens de Onderwijsparade. Ook zijn er verschillende pitches. Bekijk het volledige programma.

Op de ochtend van de Onderwijsparade wordt de eerste Utrecht Scholarship of Teaching & Learning conference georganiseerd, waarop docenten ervaringen delen met het systematisch evalueren en verbeteren van hun eigen onderwijs. 

Begindatum en -tijd
7 maart 2019 12:00
Einddatum en -tijd
7 maart 2019 18:00