22 juni 2017 van 18:15 tot 23:00

Midsummernight Party in de Faculty Club

Paul Chevrolet & the Rockin Cadillacs
Paul Chevrolet & The Rockin Cadillacs

De Faculty Club nodigt je met plezier uit voor de Midsummernight Party op donderdag 22 juni. Vier de kortste nacht samen met UU collega’s en alumni. En met UU collega Ries van Griensven in het bijzonder: zijn band, Paul Chevrolet & The Cadillacs, is voor het eerst te horen binnen de universiteit!

Bubble time: welkom en ontmoeting
BBQ: voor iedereen wat wils; vlees vis, vega
Swingen tot later: met Paul Chevrolet & The Cadillacs

Paul Chevrolet & The Cadillacs
Met vier man sterk speelt Paul Chevrolet moddervette, stevige, rollende, scheurende, dampende rock & Roll, met af en toe een afslag naar Blues, Country en Rock. Al vanaf 1987 speelt Paul Chevrolet de Nedelandse, Belgische en Franse feestpodia plat. Wat ooit begon als tributeband voor de 10e sterfdag van Elvis, is nu een lekker scheurende band die zijn roots heeft in alles wat de fifties zo lekker maakte.

Nog geen lid van de Faculty Club? Je kunt je hier inschrijven.

Begindatum en -tijd
22 juni 2017 18:15