20 juni 2019 van 17:30 tot 22:00

Midsummernight Party!

Uiteraard houden we ook dit jaar weer rond midzomernacht een feestje en wel op donderdag 20 juni! Dit jaar met een zo duurzaam mogelijke BBQ, waarbij volop aandacht is voor lokale producten, groenten, vegetarische gerechten, maar uiteraard ook voor biologisch vlees en verantwoorde vis. De plaatselijke bierbrouwer De Leckere is de vaste leverancier van de Faculty Club en ook bij andere inkoop wordt gelet op afkomst en verantwoording. De avond wordt versterkt met live muziek, waarop - voor wie wil - lekker gedanst kan worden. 

Laat je verrassen door CitizenS en dans mee met deze Utrechtse band bestaande uit 5 jongens met een bèta-achtergrond. Een kern die gevormd is gedurende hun tijd bij de studievereniging A–Eskwadraat. De muziek die zij maken is een toegankelijke combinatie van alternative-, indie-, en post-rock. Op het podium stralen zij veel plezier en energie uit, en proberen het publiek daarin mee te nemen. Zij kijken ernaar uit om samen met jullie een mooi midzomernachtfeest te vieren!

Met Kees Koenders, drummer (Natuurkunde & Wiskunde), Niek Mulleners, gitarist en vocalist (Informatica), Emile Ponson, vocalist en toetsenist (Oud-gametech, tegenwoordig te vinden op de HKU), Kaspar Sonnemans, gitarist (Aardwetenschappen) en Jeroen Wubbels, bassist (Informatiekunde).

EUR 25,00 'vroege vogels' / EUR 27,50, BBQ en 3 drankjes inclusief 

Nog geen lid van de Faculty Club? Je kunt je hier inschrijven.

Begindatum en -tijd
20 juni 2019 17:30
Einddatum en -tijd
20 juni 2019 22:00
Entree
EUR 25,- 'vroege vogels'/ EUR 27,50