21 december 2017 van 15:00 tot 19:00

Meedoen aan het Princetonplein Muziekfestijn?

Het muzikale talent onder de medewerkers en studenten van het departement Natuur- en Sterrenkunde is zeer groot. Ook dit jaar zoeken we weer naar enthousiaste muzikanten, zowel onder het bekende talent als juist ook onder degenen die nog niet eerder meededen met het Princetonplein Muziekfestijn. Dus: bespeel je een instrument of verhef je graag je zangstem, in ensemble of solo, meld je dan aan via Science.NS.MuzFes@uu.nl. Het muzikale genre (jazz, barok, blues, romantisch, country, minimal, rock, klassiek etc.) is daarbij minder belangrijk dan jouw enthousiasme. Per optreden is maximaal 10 minuten beschikbaar.

Is je belangstelling gewekt, of ken je (andere) potentiële deelnemers binnen het departement of in aangrenzende instituten? laat het ons weten! Maar bovenal: kom eind december in ieder geval (weer) luisteren naar de muzikale optredens van uw collega's en medestudenten! Aansluitend aan het Princetonplein Muziekfestijn vindt ook de departementale kerstborrel plaats.

Begindatum en -tijd
21 december 2017 15:00