Master’s Open Day Faculteit Geesteswetenschappen

tot
Veel mensen tijdens de informatiemarkt van Master's Open Day Geesteswetenschappen

Ontdek of een van de masterprogramma’s van de Faculteit Geesteswetenschappen bij jou past! Op vrijdag 10 februari organiseren we de Master’s Open Day in de binnenstad van Utrecht. Tussen 14.30 en 18.30 uur vertellen maar liefst 31 masters je alles wat je maar over hun programma’s wilt weten.

Voorlichtingsrondes

Op de Master’s Open Day krijg je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken: van de inhoud van de programma’s tot de ingangseisen. Tijdens de presentaties is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met studenten, alumni en docenten.

Naast de 31 masterprogramma’s geven ook pre-master- en lerarenopleidingen van de Graduate School of Teaching speciale voorlichtingsrondes. Je vindt alle presentaties in de gebouwen aan de Drift: Drift 21, 23, 25 en 27.

Download het programma van de Master’s Open Day Geesteswetenschappen

Via het overzicht van alle gebouwen vind je per gebouw informatie over toegankelijkheid, zoals rolstoelingangen, liften, toiletten, stilteruimtes en gehandicaptenparkeerplaatsen.

Infomarkt

Vergeet ook niet onze infomarkt in de hal van Drift 21 te bezoeken. Tussen 14.00 en 17.30 uur ben je hier welkom voor een kopje koffie of thee en kun je al je vragen stellen aan onze studieadviseurs en de voorlichters van Studiepunt, Career Services, Studeren met een Functiebeperking en de Graduate School of Teaching.

Meld je nu aan voor de Master’s Open Day
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Drift 21, 23, 25 en 27 in de Utrechtse binnenstad
Aanmelden

Meld je aan voor de Master’s Open Day

Meer informatie
Meer informatie over de Master’s Open Day Universiteit Utrecht