Van tot

Master's Open Day 7 en 8 oktober 2020

Studiekiezers kunnen tijdens de allereerste Master’s Online Open Day terecht met al hun vragen over de masterprogramma’s van de Universiteit Utrecht. Nieuwe studenten krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met het masteraanbod in sessierondes met presentaties van vrijwel alle masterprogramma’s.

Aanbod masterprogramma's

Vrijwel alle masterprogramma’s organiseren online voorlichtingssessies met belangrijke informatie over de inhoud van het programma en de ingangseisen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de presentatie en de gehele dag via de chat.

Extra aanbod

Naast het opleidingsaanbod biedt de Universiteit Utrecht extra activiteiten aan om studiekiezers te helpen bij hun studiekeuze. Denk daarbij aan persoonlijke speedcoachgesprekken met studieadviseurs, workshops over het kiezen van een master en informatiesessies gericht op een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld honoursonderwijs en studeren met een (functie)beperking.

Voor internationale bezoekers wordt een apart online programma aangeboden, bestaande uit een algemene presentatie over studeren in Utrecht

Kijk voor meer informatie op uu.nl/mastersopenday

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd